Slovo Majstor logo
почетна
in english


Правила и услови коришћења

Слово Мајстор омогућава исправљање и пресловљавање текста под условима и правилима наведеним у наставку. Сматрамо да сваким приступом Слово Мајстор веб страни корисници потврђују да су упознати са наведеним условима и правилима и евентуалним ризицима коришћења наших услуга, као и да их у цјелости прихватају.

Квалитет услуге
 • Слово Мајстор обезбјеђује и одржава висок ниво квалитета и тачности услуга, првенствено примјеном одговарајућих медота и алгоритама. Међутим, из разлога који су наведени у наставку, не можемо да гарантујемо апсолутну тачност сваког исправљеног односно пресловљеног текста, односно ријечи. Напомињемо такође да непрестано радимо на даљем развоју и усавршавању наших услуга како би унаприједили и њихову тачност а и друге параметре квалитета.
 • Исправљање "ошишане" ("ћелаве") латинице: Природа "ћелаве" латинице је таква да је у неким ситуацијама немогуће са потпуном сигурношћу одабрати одговарајућу ријеч. На примјер, презимена Чалић и Ћалић су једнако могућа рјешењa за ријеч "Calic". Због тога је у склопу исправљеног текста укључен алат за брзу и лаку накнадну поправку неодговарајућих ријечи.
 • Пресловљавање: Услуга обичног пресловљавања латинице или ћирилице је једноставна и код ње се грешка може појавити у веома ријетким случајевима. Углавном се то може догодити са страним ријечима - на примјер да се непрепозната енглеска ријеч преслови у ћирилично писмо или руска у латинично. Код услуге обичног пресловљавања не постоји алат за брзе исправке као у случају исправљања "ошишане" ("ћелаве") латинице.
Ауторска права
 • Слово Мајстор ни на који начин не полаже ауторска права на корисничке текстове које обрађује.
 • Слово Мајстор задржава права на све сопствене садржаје укључујући првенствено техничке елеменете услуге, као што су програмски код или подаци који се користе у процесима исправљања и пресловљавања.
Приватност
 • Слово Мајстор ни на који начин не задржава корисничке текстове које обрађује.
 • Након исправке "ошишане" ("ћелаве") латинице, корисник може да користи алат за накнадну поправку ријечи које Слово Мајстор није исправио на задовољавајући начин. При свакој таквој накнадној исправци неке ријечи овим алатом, Слово Мајстор "запамти" малу количину информација везану за исправљену ријеч. Ово омогућава да се услуга исправке "ошишане" ("ћелаве") латинице аутоматски унапређује. У случају да ова функционалност представља проблем, корисник увијек може да користи само основну функцију исправке "ошишане" ("ћелаве") латинице, а да све евентуалне накнадне поправке врши у неком независном едитору текста.
 • Слово Мајстор користи "cookies" функционалност интернет претраживача и сачуваће на корисничком рачунару малу количину информација искључиво везаних за корисникова подешавања на веб страни (као што су одабрана писма за пресловљавање).
 • Слово Мајстор у својим процесима на серверу не обрађује нити задржава било какве личне информације о кориснику нити техничке информације о корисниковом систему укључујући и интернет адресу система, физичку локацију и друге параметре и информације.
 • Слово Мајстор користи услуге познатих интернет компанија за социјалне мреже као што су Facebook или LinkedIn, које су јасно приказане на веб страни. Такође користимо услуге за статистичку анализу активности (Google Analytics), као и услуге оглашавања (Google Ads). Ове услуге обрађују и задржавају неке личне и техничке податке о корисницима, а ми их користимо искључиво у складу са њиховом уобичајеном намјеном као и њиховим условима и правилима коришћења који су обавезни за све њихове кориснике, укључујући и нас. Ван ових оквира, Слово Мајстор нема утицај на њихово функционисање и не преузима одговорност за њихов рад.
Коментари
 • Слово Мајстор користи услуге Facebook социјалне мреже за објављивање корисничких коментара на начин који је омогућен овом социјалном мрежом. Сви кориснички коментари представљају искључиво мишљење корисника и Слово Мајстор не преузима одговорност за њих. Слово Мајстор неће на веб сајту објавити коментаре који се не придржавају основних правила културног понашања и разговора на интернету.